eShop a celá produktová nabídka nyní prochází velkými změnami. Postupně budeme plnit nové položky od září. Pokud máte nějaké konkrétní přání, ozvěte se nám na WhatsApp 608 808 378, rádi s Vámi probereme Vaše přání.

Nově esence a extrakty v bílých lahvičkách. Proč?

Možná jste si všimli, že jedna z velkých podzimních změn je právě výměna obalů na esence a extrakty. Po letech se nám podařilo sehnat bílé skleněné lahvičky. A navíc s krásným zlatým víčkem. Jedná se o čiré sklo barvené zvenku na bílou, pokud byste měli tip na bílé probarvené sklo, sem s ním! :)

Nicméně proč tedy bílá? Bílá barva má v duchovnu hluboký význam, který je moc fajn využít.

Symbolika bílé barvy

Bílá barva je symbolem světla, duchovnosti a čistoty. Je spojována s pravdou, upřímností a spravedlností. Bílá barva je také vnímána jako barva, která odhaluje pravdu a přináší nové začátky. Bílá symbolizuje sjednocení a transparentnost. 

Všimli jste si ve starých filmech, že všichni lidé chodili v bílém nebo světlém oblečení? Nebylo to pouze kvůli nedostupnosti barviv. Jsem přesvědčená, že naši předkové měli mnohem lepší spojení s přírodou a přirozenými mechanismy života. A moc dobře věděli, že bílá barva uzdravuje, léčí tělo, rozjasňuje mysl a zvyšuje vibrace. Tedy to o těch vibracích asi takhle neříkali, ale prostě dělali to, co stovky a tisíce let dobře fungovalo lidem před nimi. 

Ochrana a zachování

Na trhu je spousta hezkých kvalitních bílých PET lahví. Ale to jsme vážně nemohli, to je všem jasné :). Sklo chrání a zachovává cenné látky. Je ideální materiál pro uchovávání esenciálních olejů a extraktů, protože nepropouští žádné chemikálie a udržuje kvalitu a čistotu těch kouzelných látek v nich. 

Použitím bílých lahví pro naše esenciální oleje a extrakty chceme nejen chránit jejich kvalitu, ale také jim vtisknout (právoplatný) punc látky, která tady na světě může udělat hodně dobrého. Řeknete si "jenom" vůně - ale co je život víc, než soubor hezkých (třeba provoněných) okamžiků naskládaných za sebe? 

Doba, kdy tmavé lékárenské sklo bylo jedinou cestou k uchování cenných látek, je pryč. Neprůhledná bílá to zvládne stejně dobře a navíc drží vysoké vibrace látek uvnitř. White is new black.

A taky je to prostě hezký... :)