eShop a celá produktová nabídka nyní prochází velkými změnami. Postupně budeme plnit nové položky od září. Pokud máte nějaké konkrétní přání, ozvěte se nám na WhatsApp 608 808 378, rádi s Vámi probereme Vaše přání.

Vápenec - duchovní kámen mnoha rovin

Tam, kde se severní moře spojuje s průlivem Kattegat, leží v Dánsku město Aalborg. Místo, odkud pochází náš bílý vápenec i portlandský cement - základní suroviny pro výrobu Aroma kamenů z hájenky pod Kletí.

To, že jsou naše Kameny z 95 - 100% přírodní čistý vápenec, asi víte. Portlandský cement je totiž jemně mletý vápenec nejvyšší čistoty upravený v peci za teploty kolem 1200°C, aby získal plastifikaci a spojoval další materiál. Bez chemie, bez umělých přísad. Jen teplota. Stejně, jako se to děje hluboko pod zemí, když vznikají nerosty přirozenou cestou.

Co ale možná nevíte je, že vápenec, neboli kalcit, je silným duchovním kamenem s mnoha pozitivními účinky. Co si tedy v podobě našich Aroma kamenů pořizujete domů?

Vápenec - duchovní kámen mnoha rovin

Vlastnosti: Vápenec je silný zesilovač a čistič energie. Stačí ho mít v místnosti, aby odstranil negativní energii z okolí a zvýšil Vaši vlastní sílu. Z těla odstraňuje stagnující energii. Jeho barevné spektrum čistí fyzické tělo i vyšší vrstvy osobnosti. Vápenec je aktivní krystal, který urychluje vývoj a růst. Je to duchovní kámen, který zajišťuje spojení s vyšším vědomím, pomáhá přístupu k vyšší moudrosti a rozvoji parapsychologických schopností, jako je jasnozřivost a astrální cestování. Umožňuje duši pamatovat si zážitky z astrálních cest po návratu do těla.

Duševní rovina: Vápenec spojuje cit s rozumem a vytváří emoční inteligenci. Má pozitivní účinek, zejména když ztrácíme naději nebo motivaci. Pomáhá bojovat s nečinností a dodává energii na všech úrovních osobnosti.

Mentální rovina: Vápenec uklidňuje mysl, rozvíjí bystrý úsudek a schopnost analýzy. Podněcuje vhled a povzbuzuje paměť. Pomáhá řadit informace podle důležitosti a uchovávat je v paměti. Podporuje schopnost proměňovat myšlenky v činy a je užitečný pro studenty. Uvádí do rovnováhy citové napětí a nahrazuje ho klidem a vyrovnaností. Zvyšuje sebedůvěru a posiluje schopnost překonávat nezdary. Na vyšší duchovní úrovni čistí všechny čakry, udržuje je v rovnováze a dodává jim energii.

Léčebné využití: Vápenec čistí vylučovací orgány, napomáhá usazování vápníku v kostech a brání jejich vápenatění. Posiluje kostru a klouby, má blahodárný vliv na střevní flóru a kůži. Podporuje srážlivost krve a hojení tkání, posiluje imunitní systém a u malých dětí napomáhá růstu. 

 

Téměř u všech darů přírody byste našli mnoho nádherných účinků na naše zdraví i životy. Nicméně jsme rádi, že zrovna vápenec prostřednictvím našich Aroma kamenů přináší do Vašich dní takové vzácné benefity.

Ať Vám tedy dělají nejen radost, ale přinesou také to, co zrovna nejvíce potřebujete ♡.